به اطلاع دانشجویان ورودی مهر 1402 می رساند :

دانشجویان می توانند از تاریخ 08/02/1403 در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16:45 با مراجعه به دانشگاه مهر البرز واحد آموزش کارت دانشجویی خود را دریافت نمایند.ضمنا آن عده از دانشجویان ساکن شهرستان می توانند طی ایمیل به کارشناسان آموزش و ذکر مشخصات کامل خود ( نام و نام خانوادگی ،رشته تحصیلی، شماره دانشجویی،کد ملی ، آدرس و کد پستی بطور کامل ) کارت خود را از طریق پست دریافت نمایند.

کارشناس آموزش رشته های مدیریت بازرگانی (کلیه گرایش ها به جز کارآفرینی)، سرکار خانم نظرزاده:
mau.mgroup2@gmail.com

کارشناس آموزش رشته های مدیریت بازرگانی گرایش کارآفرینی، مالی- بانکداری، مالی-بیمه، مدیریت کسب و کار، مدیریت دولتی – توسعه منابع انسانی ، مدیریت صنعتی  سرکار خانم گتمیری:
mau.mgroup1@gmail.com

کارشناس آموزش رشته های فنی و مهندسی (کلیه رشته ها)، سرکار خانم گیتی نژاد:
amouzesh.mehralborz2@gmail.com

کارشناس آموزش رشته های مدیریت فناوری اطلاعات ، مهندسی فناوری اطلاعات ومهندسی  کامپیوتر  سرکار خانم مدرس زاده:

ite@mehralborz.ac.ir

کارشناس آموزش رشته های روانشناسی ، علوم تربیتی ، مدیریت آموزشی ، یادگیری الکترونیکی و تکنولوژی آموزشی  سرکار خانم پژوم :
hs@mehralborz.ac.ir

کارگاه آموزشی پانزدهمین کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی