با تایید هیات امناء دانشگاه مهرالبرز در جلسه شصت و هفتم   “کنفرانس دانشگاه‌آینده و آینده دانشگاه ها با همکاری دانشگاه خاتم” برگزار خواهد شد

شصت و هفتمین جلسه هیات امناء دانشگاه مهرالبرز با حضور کلیه اعضاء، ریاست هیات امناء، جناب آقای دکتر خرازی، نماینده وزیر محترم علوم، جناب آقای دکتر تقوی در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۱ به صورت آنلاین برگزار گردید و موارد زیر به تصویب هیات امناء رسید:

• طرح کسب وکار و یا B-plan دانشگاه توسط جناب آقای دکتر حیدری، رئیس مرکز نوآوری و امور دانش بنیان ارائه گردید. اعضاء ضمن استقبال از برنامه ارائه شده نکات تکمیلی و اصلاحی برای اجرای هرچه مناسب تر برنامه ارائه نمودند و مقرر گردید با رعایت نکات مذکور نسبت به اجرای برنامه اقدام و گزارش پیشرفت آن هر6 ماهه یکبار به هیات امناء ارائه گردد.
  • دریافت تسهیلات از بانک پاسارگاد توسط معاونت مالی و اداری دانشگاه پیشنهاد و مورد تایید هیات امناء قرار گرفت.
  • افزایش میزان شهریه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 1404- 1403 مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
  • اعضاء با تمدید ریاست دانشگاه مهرالبرز توسط جناب آقای دکتر خدایار ابیلی برای مدت 4 سال موافقت نمودند و مقرر گردید مراحل قانونی آن از طریق وزارت علوم انجام شود.
  • برگزاری کنفرانس دانشگاه آینده و آینده دانشگاه ها در گذر تحول دیجیتال، رویکردها و چالش ها با همکاری دانشگاه خاتم و معاونت آموزشی وزارت علوم توسط جناب آقای دکتر فرصتکار معاونت پژوهشی دانشگاه ارائه گردید و اعضاء ضمن سپاسگزاری، برگزاری آن را  در 9 اسفند سال جاری مورد تایید قرار دادند.