به گزارش روابط عمومی، معاونت پژوهشی در مهرالبرز متولی فرهنگ‌سازی، ظرفیت‌سازی، توسعه قابلیت‌ها، شبکه‌سازی، کارآفرینی و تولید ایده در حوزه پژوهش و فناوری مبتنی بر رویکردی مشارکت‌جو و نقدپذیر است. فرآیند پژوهشی و فناوری دانشگاه معطوف به تربیت سرمایه انسانی پژوهشگر و فناور است و قوام بخش آموزش از طریق افزایش قابلیت‌ها و توسعه ظرفیت‌هاست. این معاونت به دنبال آن است که با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های محلی، ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی به‌خصوص اعضای هیات علمی، زمینه بسط پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای و تجاری‌سازی نتایج پژوهش را تا تحقق کامل اهداف دانشگاه پیگیری نماید و موتور محرکه دانشگاه از طریق جلب و جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و انجام پروژه‌های مشترک باشد.

با توجه به بیان رویکرد جدید دانشگاه در جلسه شماره ۶۶۶ هیات رییسه و به واسطه حساسیت های موجود در معاونت پژوهشی، ضمن تشکر از زحمات گذشته جناب آقای دکتر فرصت کار، ریاست دانشگاه مهرالبرز طی احکامی سرکار خانم دکتر فرح عالیخانی را به سمت معاون آموزشی-پژوهشی و جناب آقای دکتر حمیدرضا پور آقا شاه نشین را به سمت مدیر دفتر پژوهشی دانشگاه منصوب نمودند.

با آرزوی سلامت و توفیق روزافزون برای این بزرگواران.

احکام جدید معاونت پژوهشی دانشگاه