اندیشیدن دربارهٔ آینده برای کارها و اقدامات کنونی انسان امری ضروری است. واکنش بدون اندیشیدن به آینده امکان‌پذیر است، اما انسان خردمند برای آنکه خردمندانه عمل کنند، بایستی نسبت به پیامدهای اقدامات خود و دیگران قبل از وقوع آن در آینده آگاهی و شناخت کافی داشته باشد. بدین ترتیب، افراد نه تنها می‌کوشند امور در حال رخ دادن را بفهمند، بلکه می‌کوشند اموری را که شاید رخ دهد یا بالقوه امکان رخ دادن دارد یا در شرایط خاصی در آینده اتفاق خواهد افتاد، نیز بشناسند. افراد با بهره بردن از این شناخت حدسی موقعیت کنونی خود را تشخیص داده، کارهایشان را دنبال کرده، از بستر زمان و فضای مادی و اجتماعی می‌گذرند.

معاونت دانشجویی- فرهنگی مهرالبرز در راستای ارتقای سطح علمی دانشجویان و علاقه مندان به آینده پژوهی، بررسی و به تصویر کشیدن آینده دانش آکادمیک، سلسله نشست هایی تحت عنوان “دانشگاه آینده” با حضور اساتید و صاحبنظران متخصص، برنامه ریزی کرده است. از این رو اولین نشست از این سلسله نشست ها، در تاریخ چهارشنبه 22 تیرماه 1401 ساعت 19  به صورت زنده با موضوع ” دانشگاه آینده و متاورس” با حضور پروفسور غلی اکبر جلالی، آینده پژوه و استاد دانشگاه مریلند آمریکا و پدر فناوری اطلاعات ایران برگزار خواهد شد.

شرکت در این نشست برای همه عموم آزاد خواهد بود.

لینک ورود به وبینار