آغاز ثبت نام مسابقه کتابخوانی در پرتال دانشجویی بخش فرهنگی

با چرا شروع کنید؛

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو، مسابقه کتاب خوانی ویژه دانشجویان توسط واحد دانشجویی _ فرهنگی مهرالبرز برگزار می گردد.

علاقمندان فرصت دارند تا روز 16 آذر، نسبت به مطالعه کامل و دقیق کتاب با چرا شروع کنید اقدام نموده و در مسابقه چهارگزینه ای آن تا روز 18 آذر ماه که در بخش امور فرهنگی/تابلو اعلانات دانشجویی فرهنگی پرتال آموزشی برگزار می گردد شرکت نمایند.

شرایط و نحوه شرکت در مسابقه :

نظر به همکاری مهرالبرز و فروشگاه بزرگ کتاب الکترونیکی فیدیبو پس از ثبت نام در مسابقه و دریافت کد هدیه ی کتاب با چرا شروع کنید، نسبت به دانلود و مطالعه کتاب مورد نظراقدام نمایید .

•  با توجه به تعداد محدود کدهای کتاب، اولویت با دانشجویانی است که زودتر ثبت نام نمایند.
  • کد هدیه کتاب چند روز پس از ثبت نام به ایمیل ثبت نام کننده ارسال خواهد شد
  • به نفرات برگزیده اول ، دوم  و سوم به ترتیب کارت هدیه 5 ، 3 و 2 میلیون ریالی اهدا خواهد شد.

جهت دریافت کد دانلود این کتاب در فیدیبو و شرکت در مسابقه ابتدا فرم ثبت زیر را تکمیل نمایید:

ثبت نام

تاریخ