به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، بر اساس تفاهم مشترک فی مابین دانشگاه مهرالبرز و پارک فاوا دروس پیشرفته در حوزه های مختلف مخابرات، کامپیوتر، هوش مصنوعی و فناوری های نوین به صورت ترکیبی حضوری و مجازی برنامه ریزی شد و با حضور مشاور وزیر و سرپرست پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور جناب آقای مهندس قنبرپور و هیات رئیسه دانشگاه مهرالبرز رونمایی شد.

گفتنی است این سایت با هدف دسترسی علاقمندان به آموزش های پیشرفته فناوری اطلاعات تنظیم شده است و به گونه ای تعریف گردیده تا با گذراندن دوره توسط دانش پذیران سطح مهارتی آنان ارتقاء یافته و برای جذب در بازار کار و اشتغال تخصص لازم را دراختیار دانش پذیران قرار دهد.

آقای دکتر عبادی قائم مقام دانشگاه مهرالبرز با اشاره به مزیت‌های مدل آموزشی ترکیبی برای پشتیبانی و ارائه خدمات آموزشی در بستر پرتال (آفلاین و آنلاین) برای مدیریت در زمان و استفاده بهینه از ظرفیت‌های آموزشی افزود این دوره ها به صورت پروژه محور برنامه ریزی شده و دانش پذیران در جلسات حضوری و عملی در کنار استادان و دستیاران آموزشی دوره راهنمایی تا پروژه نهایی خود را اجرا نمایند.

مرکز تخصصی یادگیری الکترونیکی دانشگاه مهرالبرز متولی برگزاری دوره های آموزشی مهارتی است که پس از برگزاری و ارزشیابی از دانش پذیران گواهینامه موفقیت در دوره توسط دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ای را صادر می‌کند.

تصاویر جلسه مشترک مهرالبرز و پارک فاوا در روز سه شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲