سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری چهاردهمین کنفرانس ملی و هشتمین کنفرانس بین المللی یاددهی و یادگیری الکترونیکی به میزبانی موسسه آموزش عالی مهرالبرز، روز دوشنبه هشتم دی ماه ۱۳۹۹ با حضور اعضای محترم شورا و با ریاست جناب آقای دکتر خرازی رئیس هیات امناء دانشگاه مهرالبرز به صورت آنلاین برگزار شد.

در این نشست، اساتید، مدیران ارشد و فرهیختگانی از دانشگاه های معتبر کشور و همچنین سازمان های دولتی و خصوصی حضورداشتند.

ابتدای جلسه پس ازپخش آیاتی چند از کلام الله مجید جناب آقای دکترخرازی ضمن خیرمقدم وتشکر از حضور همه اعضاء شورا دستور جلسه را اعلام نمودند. در ادامه کلیپی که در راستای معرفی مهرالبرز و کنفرانس یادگیری الکترونیکی آماده شده بود پخش گردید.

دستور اول جلسه جناب آقای دکتر ابیلی دبیر کمیته علمی، ارایه گزارشی از عملکرد کمیته علمی به ویژه در خصوص محورهای کنفرانس، کارگاه ها و نشست های تخصصی به تفصیل بیان داشتند و اعضاء نظرات تکمیلی خود را درخصوص پیشنهاد بررسی امکان طرح موضوع اقتصاد یادگیری الکترونیکی ایراد نمودند.

دستور دوم جلسه ارائه گزارش کمیته اجرای توسط جناب آقای دکتر فرصت کار بود که ایشان گزارش عملکرد کمیته اجرایی در خصوص تعداد مقالات دریافتی، پایگاههای نمایه سازی، نمایشگاه مجازی را ارائه نمودند و سپس اعضاء پیشنهاد برگزاری نمایشگاه مجازی برای حامیان مالی به صورت سه بعدی با همکاری انجمن یادا و برگزاری نمایشگاه سه بعدی مقالات پوستری با پیش بینی امکان تعامل با مخاطبان را بیان نمودند.

دستور سوم ارائه گزارش عملکرد کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی در خصوص پایگاههای اطلاع رسانی، بهره گیری از ظرفیت شبکه های اجتماعی و همچنین تبلیغات ایمیلی و پیامکی بود که توسط دبیر کمیته انتشارات و تبلیغات جناب آقای دکتر حامد حیدری ارائه گردید. براساس این گزارش پیشنهاد گردید تا با استفاده از ظرفیت دانشگاه های معتبر با اطلاع رسانی کافی و همچنین ابزار های جذب مخاطبان آنلاین موضوع تبلیغات پیگیری گردد.

دستور چهارم موضوع گزارش عملکرد کمیته انفورماتیک در خصوص ارتقای سخت افزاری و نرم افزاری امکانات و ظرفیت پخش رویدادهای کنفرانس بود که توسط جناب آقای دکتر طه منصوری ارائه گردید، با توجه به بروز برخی مشکلات در پخش رویداد نشست تخصصی اول که با حضور جناب آقای دکتر جلالی برگزار شد، ارتقای فنی و استفاده از ابزارهای پشتیبان و جایگزین مانند آپارات مورد تاکید اعضا قرار گرفت.

در دستور پایانی نیز جناب آقای دکتر نصرت با موضوع یادگیری در پارادایم های جدید مطالبی را عنوان نمودند که مورد استقبال حاضرین در جلسه قرار گرفت.

شایان ذکر است چهاردهمین کنفرانس ملی و هشتمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی 13 و 14 اسفند ماه 1399 با موضوع به سوی یادگیری الکترونیکی اثربخش برگزار خواهد شد و هم اکنون در مرحله جذب مقاله می باشد که از کلیه علاقه مندان و فرهیختگان دعوت می گردد تا با ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس قدمی موثر در توسعه آموزش الکترونیکی کشور بردارند.

 

وبسایت رسمی کنفرانس