پیرو همکاری مشترک دانشگاه مهرالبرز و دانشگاه خاتم در برگزاری “اولین کنفرانس ملی دانشگاه آینده و آینده دانشگاه” در روز سهشنبه مورخ 24 مهرماه ساعت 8:30 صبح جلسه حضوری در محل دانشگاه مهرالبرز تشکیل شد.
در این جلسه، پس از عرض خوشامدگویی جناب آقای دکتر عبادی،
جناب آقای کفی آله، رئیس روابط عمومی دانشگاه مهرالبرز جهت آشنایی مهمانان گرامی دانشگاه خاتم به معرفی مهرالبرز پرداختند.
دانشگاه مهرالبرز، اولین دانشگاه تمام الکترونیکی ایران که در سال 1383 با ماموریت: حمایت و پشتیبانی علمی به منظور ایجاد جامعهای توسعهیافته و فرهیخته از طریق ارائه آموزشهای علمی هدفمند، کاربردی و تقاضامحور در بستر یادگیری الکترونیکی و پرورش افرادی علمی، اخلاق محور و با قابلیت حل مسائل کلیدی سازمانها و جامعه فعالیت خود را در عرصه دانشگاه آغاز کرده است و در حال حاضر با 4 دانشکده و 15 گروه آموزشی و 35 رشته در مقطع ارشد و 10 رشته در مقطع کارشناسی مشغول به فعالیت می باشد.
در ادامه سرکار خانم دکتر عالیخانی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه مهرالبرز به معرفی مدل آموزشی و فرایند ارزشیابی دانشگاه پرداختند.
مدل آموزشی دهضلعی مهرالبرز و مبتنی بر تکنولوژی، مدیریت و پداگوژی ارائه میگردد:
حوزه اول: حوزه پداگوژی شامل یادگیری هدفمند، اساتید و هیات علمی، دستیاران آموزشی و کلاس مجازی است.
حوزه دوم: حوزه تکنولوژی شامل پورتال آموزشی، محتوای الکترونیکی دروس و الکترونیکی نمودن فرآیندهای یادگیری را شامل میشود.
حوزه سوم: حوزه مدیریت و این مدل در واقع یک مدل سهوجهی است که در ده مؤلفه مرتبط و مکمل یک سیستم و نظام یکپارچه یادگیری در مهرالبرز را تشکیل میدهد
ارزشیابی کیفیت یادهی – یادگیری و ارزیابی عملکرد استاد و دستیار در هر ترم جزو نقاط برجسته سیستم آموزشی مهرالبرز است.
جناب آقای دکتر امینی، معاون فناوریهای دیجیتال دانشگاه مهرالبرز به معرفی و توانمندی پلتفرم آموزشی مهر در دانشگاه پرداختند و بیان داشتند، تمام فعالیتهای آموزشی در دانشگاه بهصورت کاملاً الکترونیکی با استفاده از فناوریهای نوظهور و حرکت به سمت دانشگاه دیجیتال برنامهریزی و در حال اجرا است. منظر یاددهی و یادگیری در عصر دیجیتال در دانشگاه مهرالبرز با چهار رویکرد اصلی، نوآوری و انعطافپذیری، دسترسی برابر و مقیاسپذیری برایناساس مدل آموزشی نوین در مهر البرز مبتنی است بر:
- محتوای غنی
- تعاملپذیری
- دسترسی جهانی و شمول
- تصمیمگیری دادهمحور
- یادگیری همیشگی و ارتقای مهارت
- همکاری و شبکهسازی
- کارآمدی و کاهش هزینهها
است. در واقع در بستر پلتفرمی آموزشی مهر، مشتریان با هر سطح و مرتبهای از مدرسین تا صاحبان مشاغل دولتی و غیردولتی و تا دانشگاهها روی یک بستر واحد میتوانند ارائه سرویسهای آموزشی را داشته باشند. سامانه کلاسهای مجازی (VC) در مهرالبرز با قابلیتهای:
- سفارشیسازی
- تعاملپذیری
- دسترسیپذیری
علاوه بر دارا بودن امکانات و خدمات روز در زمینه آموزشهای الکترونیکی به مشتریان، امکان بهرهمندی از محتواهای اشتراکی را نیز در یک بستر برای استفاده عموم و افزایش درآمد مشتریان فراهم مینماید.
جناب آقای دکتر حیدری، رئیس مرکز نوآوری و امور دانش بنیان دانشگاه مهرالبرز گزارشی از همکاری مشترک با بانک پاسارگاد در حوزه سرمایه گذاری، اخذ تسهیلات، همکاری های آموزشی با شرکت های فناپ، بیمه پاسارگاد، گروه انرژی، واحد آموزشی بانک پاسارگاد و واحدهای تابعه به تفصیل بیان داشتند و درخواست همراهی و پشتیبانی دانشگاه خاتم را خواستار شدند. ضمناً تاکید نمودند که دانشگاه مهرالبرز آمادگی دارد که با همکاری دانشگاه خاتم دوره های آموزشی به واحدهای تابعه را به صورت مشترک حضوری و الکترونیکی انجام دهد.
جناب آقای دکتر ابیلی ریاست دانشگاه هم به اهمیت کیفیت در دانشگاه مهرالبرز در راستای تشکیل منظم کمیته کیفیت با حضور اساتید برجسته پرداختند.
جناب آقای دکتر جلال زاده، رئیس مرکز آموزش های آزاد در دانشگاه خاتم درخصوص آموزشهای تخصصی در چهار حوزه شامل:
- دورههای کوتاهمدت (تکدرس)
- دورههای میانمدت (پکیج چند درس)
- دورههای عالی (MBA-DBA)
- دورههای دانشافزایی اساتید
و تعامل و همکاری با بانک پاسارگاد در برگزاری دورههای تخصصی توضیحاتی را ارائه دادند.
جناب آقای دکتر رضوی، مدیر پژوهش دانشگاه خاتم نیز پیشنهاد بررسی روابط بین دو دانشگاه و امکان همافزایی در حوزههای علمی و پژوهشی را ارائه دادند و از تجریه همکاری با دانشگاه مهرالبرز در برگزاری کنفرانس دانشگاه آینده ابراز رضایت نمودند.
در پایان جناب آقای دکتر شریعت، معاونت آموزشی دانشگاه خاتم نیز با تاکید بر توجه به شاخصهای کیفیت در حوزه آموزش بر توانمندی اساتید تاکید نمودند و ضمن اعلام آمادگی برای همکاری مشترک در مورد تفاهم نامه بیان داشتند که موضوع با جناب آقای دکتر قاسمی، ریاست دانشگاه خاتم در میان گذاشته شد و ایشان ضمن تایید کلیات توصیه نمودند که موضوع توسط گروه ها و مدیران تخصصی دانشگاه بررسی و با همکاری دانشگاه مهرالبرز نهایی و اقدام گردد.
در پایان جلسه از حضور میهمانان سپاسگزاری گردید و مقرر شد جلسات مشترک برای توسعه و تعمیق همکاری های تداوم یابد.
مصوبات جلسه:
- پیشنهاد نشست تخصصی مدیران دو دانشگاه برای بررسی زمینه های همکاری مشترک با تاکید بر مرکز دوره های تخصصی و آزاد و دفتر پژوهش و واحد بین الملل.
- بررسی نهایی مفاد تفاهمنامه پیشنهادی همکاری دو دانشگاه برای تایید و امضاء ظرف یکماه
- تمهیدات لازم برای همکاری مشترک با هلدینگ های بانک پاسارگاد از جمله شرکت فناپ، بیمه پاسارگاد، واحد آموزش بانک پاسارگاد، گروه انرژی بانک پاسارگاد و…
حاضرین در جلسه
- دکتر خدایار ابیلی
- دکتر رحیم عبادی
- دکتر فرح عالیخانی
- دکتر محمدامینی
- دکتر مجتبی هداوند
- دکتر علی مفاخریان
- دکتر سمیه نعمتی
- آقای اسماعیل امتیاز
- دکتر علی کرمانشاه
- آقای مهندس عباس کفی آله
- دکتر حامد حیدری
- دکتر حمیدرضا پورآقاشاه نشین
حاضرین در جلسه
- دکتر بهاءالدین شریعت
- دکتر سید حسین رضوی
- دکتر صائمیان
- دکتر جلال زاده
- احمد محمودیان
- دکتر الله داد