دانشکده مدیریت
شامل ۶ رشته گرایش تحصیلیدانشکده فناوری اطلاعات
شامل ۲ رشته گرایش تحصیلیدانشکده علوم انسانی
شامل ۲ رشته گرایش تحصیلیرشته مهندسی کامپیوتر
معرفی رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی
رشته مهندسی کامپیوتر یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین رشتههای دانشگاهی در سطح جهان است که به مطالعه و طراحی سیستمهای نرمافزاری و سختافزاری کامپیوتر میپردازد. دانشجویان این رشته با دروسی همچون برنامهنویسی، معماری کامپیوتر، طراحی الگوریتم، ساختمانهای داده، شبکههای کامپیوتری، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، امنیت سیستمهای کامپیوتری، مهندسی نرمافزار و سایر دروس مرتبط آشنا میشوند تا مهارتهای لازم برای طراحی، پیادهسازی، بهرهبرداری و مدیریت سیستمهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و کامپیوتر را کسب کنند.
کاربرد رشته مهندسی کامپیوتر
رشته مهندسی کامپیوتر امروزه برای توسعه فناوری و پیشرفت علمی، اقتصادی و اجتماعی جوامع بشری بسیار حیاتی و ضروری شده است. این رشته متخصصانی تربیت میکند که میتوانند با طراحی و توسعه سیستمها و زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری، نقش موثری در پیشبرد فناوری، افزایش بهرهوری، تسهیل فرایندها و ارتقای کیفیت زندگی بشر ایفا کنند. دستاوردهای این رشته تمامی عرصههای زندگی بشر از جمله کسبوکار، آموزش، درمان، حملونقل، انرژی و … را تحت تاثیر قرار داده است.
بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر
بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر بسیار گسترده و متنوع است. فارغالتحصیلان این رشته میتوانند در صنایع و سازمانهای مختلف به عنوان مهندس نرمافزار، توسعهدهنده و برنامهنویس، معمار سیستم، متخصص شبکه و امنیت، مشاور و تحلیلگر سیستمها و دیگر سمتهای مرتبط مشغول به فعالیت شوند. شرکتهای فناوری اطلاعات و نرمافزاری، مراکز رایانش ابری، بانکها، شرکتهای خودروسازی و تولیدی و سازمانهای دولتی از جمله بازارهای کاری این رشته محسوب میشوند.
چهره های شناخته شده بین المللی در رشته مهندسی کامپیوتر
از جمله مشهورترین چهرههای حوزه مهندسی کامپیوتر میتوان به بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت، استیو جابز بنیانگذار اپل، لاری پیج و سرگئی برین بنیانگذاران گوگل، مارک زاکربرگ بنیانگذار فیسبوک، گوردون مور بنیانگذار شرکت اینتل، آدا لاولیس نخستین برنامهنویس کامپیوتری در جهان، آلن تورینگ پدر علوم کامپیوتر و تیم برنرز لی خالق جهانگستروب اشاره کرد.
امتیازات تحصیل در دانشگاه مهرالبرز
آینده ی این رشته در دانشگاه
ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته مهندسی کامپیوتر در مقاطع بالاتر
فارغالتحصیلان مهندسی کامپیوتر میتوانند با توجه به علاقهمندی خود، در مقطع کارشناسی ارشد در گرایشها و تخصصهای مختلفی از این رشته از جمله معماری کامپیوتر، مهندسی نرمافزار، هوش مصنوعی و رباتیکس، امنیت اطلاعات، شبکههای کامپیوتری، بینایی ماشین، یادگیری ماشین و داده کاوی، نانو الکترونیک و … ادامه تحصیل دهند تا دانش تخصصی خود را در زمینه مورد علاقهشان گسترش دهند و آمادگی ورود به بازار کار مرتبط را پیدا کنند.
معتبرترین و برترین دانشگاههای جهان برای ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته مهندسی کامپیوتر
از معتبرترین دانشگاههای جهان در رشته مهندسی کامپیوتر میتوان به MIT، استنفورد، برکلی، کمبریج، دانشگاه تورنتو، دانشگاه تگزاس در اوستین، دانشگاه هیوستون در تگزاس، دانشگاه واترلو، دانشگاه ایلینوی در اربانا-شمپین، دانشگاه کالیفرنیا در برکلی و دانشگاه کارنگی ملون اشاره کرد که دارای برنامهها و امکانات آموزشی و پژوهشی برتر و منحصربفردی در این حوزه هستند.
مشاهده برنامه درسی و جدول شهریه
فیلم های مرتبط با رشته
نمونه محتوای آموزشی
در طول دوران تحصیل شما محتوای آموزشی که هر هفته برای شما در پرتال دانشجو قرار می گیرد با آخرین تکنولوژی تصویربرداری تهیه شده است.
در این محتوا استاد جلوی دوربین قرار گرفته و مبحث درسی را برای شما شرح داده است. این محتوا دائمی بوده و محدودیتی برای تماشا کردن آن وجود ندارد به گونه ای که شما می توانید هر چند بار که می خواهید آن را مشاهده نمایید.
برای مشاهده بر روی تصویر کلیک کنید.
نمونه کلاس آنلاین
کلاس آنلاین خط ارتباطی بین استاد و دانشجو است و یکی از ابزارهای آموزش الکترونیکی می باشد.
در طول یک نیمسال تحصیلی شما 3 جلسه کلاس آنلاین را تجربه خواهید کرد که اساتید یا دستیاران آموزشی هر درس در این جلسات به رفع اشکال دروس و مرور مطالب درسی با شما می پردازند.
برای مشاهده بر روی تصویر کلیک کنید.
با مهرالبرز از زبان دانش آموختگان پذیرفته شده مقطع دکتری آشنا شویم
در این ویدیو دانش آموختگان برتر مهرالبرز در مورد تجربیات خود در زمان تحصیل در مهرالبرز می گویند. این دانش آموختگان هم اکنون در مقطع دکتری تخصصی در حال تحصیل می باشند و در زمان تحصیل چالش ها و دغدغه هایی داشته اند که ممکن است پاسخگوی سوالات بسیاری از پذیرفته شدگان جدید دانشگاه باشد.
برای مشاهده بر روی تصویر کلیک کنید.