نخستین مجمع عمومی فرهیختگان بنیاد حامیان مهریاران با حضور مسئولان، اساتید، دستیاران و دانش آموختگان فرهیخته دانشگاه مهرالبرز، در تاریخ ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۲ در سالن همایش ثامن الحجج دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر عبادی، قائم مقام دانشگاه مهرالبرز، ضمن عرض خیر مقدم به حضار، مقدمه ای از روند شکل گیری ایده ی اولیه بنیاد حامیان مهریاران به تفصیل ارائه نمودند و به نقش بنیاد مهریاران در ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه و نوآوری در آموزش و انجام یک ماموریت متفاوت در عین حال موثر و ماندگار در آموزش عالی مشابه سایر دانشگاه های تراز اول کشور پرداختند.

سپس رییس مرکز تخصصی خدمات الکترونیکی، دکتر مفاخریان ضمن اظهار خوشحالی از حضور در این جمع و تبریک به دست اندرکاران ایجاد بنیاد حامیان دانشگاه مهرالبرز به معرفی خدمات مرکز تخصصی خدمات یادگیری الکترونیکی (مهریاد) و دوره های آموزشی تخصصی ICT فاوا پرداختند و نسبت به ایجاد زمینه های مشترک همکاری مرکز و اعضای بنیاد حامیان اظهار تمایل کردند.

در ادامه مراسم پس از پخش کلیپ معرفی، نماینده بنیاد مهریاران اساسنامه پیشنهادی را برای مجمع عمومی موسسان قرائت کرده و از حضار درخواست کردند تا با تکمیل پرسشنامه مجمع، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمایند. در این بخش برخی از حاضرین در مجمع به نمایندگی از سایر اعضا در خصوص فعالیت های آتی بنیاد صحبت هایی را ارائه نمودند.

در بخش دوم برنامه نیز از ۲۱ نفر از دانش آموختگان پذیرفته شده در مقطع دکتری سال جاری، با حضور میهمانان گرامی مراسم با لوح سپاس و هدیه نقدی تقدیر بعمل آمد و در بخش پایانی برنامه از میهمانان با صرف شام پذیرایی شد.

تصاویر نخستین مجمع عمومی فرهیختگان بنیاد حامیان مهریاران در روز یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲