معاونت مالی و منابع انسانی مهرالبرز، بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل و متقاضی دریافت وام شهریه می رساند، امکان ثبت نام اولیه وام دانشجویی در نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از تاریخ اول آبان ۱۳۹۹ فعال می شود و دانشجویان می توانند با مراجعه به سامانه صندوق رفاه به نشانی BP.SWF.IR نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند. دانشجویان گرامی توجه داشته باشند، همانند ترم های گذشته دریافت تسهیلات شهریه فقط از مجرا و منابع بانک قرض الحسنه مهر ایران امکان پذیر بوده و دانشجویانی که برای بار اول قصد دریافت تسهیلات را دارند می توانند با مراجعه به نزدیک ترین شعبه محل زندگی خود نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام نمایند.

بدیهی است دریافت تسهیلات منوط به تایید نهایی از سوی دانشگاه و ارائه تضمی نات لازم مورد تایید بانک از سوی دانشجو است. همچنین دانشجویانی که در ترم گذشته تقاضای وام آنها ثبت شده و ضمانت لازم بانک جهت دریافت وام در طول چهار ترم را ارائه نموده اند، فقط لازم است به پرتال صندوق رفاه مراجعه و از آن طریق درخواست وام خود را ارسال نمایند.

دانلود آیین نامه وام: https://bit.ly/2Nyr89Y

لینک ثبت نام: WWW.BP.SWF.IR