در حال حاضر در این موسسه دوره های مقطع کارشناسی ارشد در ۳ دانشکده مدیریت، فنی و مهندسی و فناوری اطلاعات ارائه می شود. ۹ رشته-گرایش در دانشکده مدیریت، ۹ رشته-گرایش در دانشکده فنی و مهندسی و ۷ رشته-گرایش در دانشکده فناوری اطلاعات، دوره های دایر کارشناسی ارشد این موسسه می باشد. علاوه بر آن موسسه آموزش عالی مهرالبرز دوره های حرفه ای و تخصصی را بیشتر با همکاری دانشگاه های معتبر خارجی به صورت مشترک برگزار می نماید که این دوره ها اغلب به صورت سفارشات گروهی از سوی سازمان ها و موسسات جهت افزایش سطح توانمندی های علمی کارشناسان و مدیران اجرا می شود. نوع دیگر دوره ها نیز دوره های آزاد و کوتاه مدت آموزشی می باشد که جهت افزایش مهارت و دانش افراد در زمینه های مدیریت و فناوری اطلاعات ارائه می شود که در واقع چکیده ای از دور های رسمی به صورت چند درس و تک درس می باشد شما می توانید جهت مشاهده فهرست این دوره ها به بخش باشگاه یادگیری وب سایت مراجعه نمایید.