آشنایی با برنامه استراتژیک مهرالبرز، دانشگاه هزاره سوم

برنامه‌ریزی استراتژیک اهداف سازمان را با توجه به رسالت آن تعیین می‌کند. همچنین از طریق مطالعات محیطی، فرصت‌ها و تهدیدات، نقاط قوت و ضعف را شناسایی می‌کند. بر اساس یافته‌های آن مطالعات، استراتژی‌های اثربخش‌تری را تعیین و اجرایی می‌نماید. سیستم یادگیری الکترونیکی تحت تاثیر شیوع و گسترش ویروس کویید ۱۹ گسترش یافته است، اما همچنان استقرار یک سیستم یادگیری الکترونیکی اثربخش به عنوان یک نظام آموزشی در کشور ما با موانعی روبرو است. طبیعتاً رعایت دقیق استانداردهای مطلوب دنیا در حوزه یادگیری الکترونیکی متضمن ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی، در همه مقاطع تحصیلی و در همه مکان‌ها و برای همه گروه‌های اجتماعی و سنی می‌باشد. این امر نیازمند سرمایه‌گذاری و توجه ویژه مسئولان نظام آموزش عالی و دانشگاه‌ها به توسعه یادگیری الکترونیکی می‌باشد.

بدیهی است این فرصت را باید مغتنم شمرد و بر کارآمدی و اثربخشی یادگیری الکترونیکی بیش از گذشته تمرکز نمود. مهرالبرز نیز به عنوان نخستین دانشگاه تمام الکترونیکی، برنامه‌های استراتژیک خود را در راستای برنامه‌های توسعه قبلی، در قالب برنامه استراتژیک سوم در افق پنج ساله (۱۴۰۵-۱۴۰۰) با استفاده از تجارب دوره‌های گذشته و همچنین بررسی فرصت‌ها و تهدیدات، نقاط قوت و ضعف، در راستای تعالی و بهبود مستمر کیفیت خدمات یادگیری الکترونیکی و توسعه دانشگاه به عنوان سازمان یادگیرنده، طرح‌ریزی نموده است. امید است با بهره مندی از اساتیدی خبره و کارشناسانی توانمند، گام‌های موثری در توسعه یادگیری الکترونیکی و پرورش و تربیت دانشجویانی و متقاضیان یادگیری برداریم.

کارگاه آموزشی پانزدهمین کنفرانس ملی و نهمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی

ارکان استراتژیک

ماموریت

رسالت ما حمایت و پشتیبانی علمی به منظور ایجاد جامعه ای توسعه یافته و فرهیخته از طریق: ارائه آموزش های علمی هدفمند، کاربردی و تقاضا محور در بستر یادگیری الکترونیکی و پرورش افرادی علمی، اخلاق محور و با قابلیت حل مسائل کلیدی سازمان ها و جامعه می‌باشد.

چشم انداز

دانشگاه مهرالبرز در افق ۱۴۰۵ نهاد آموزشی است به سوی دانشگاه دیجیتال، دارای جایگاه برتر علمی در حوزه آموزش های کیفیت محور در بستر یادگیری الکترونیکی و دارای تعاملات علمی در عرصه ملی و بین المللی.

ارزش‌های کلیدی حاکم

کیفیت گرایی و تعالی جویی | برنامه محوری و انضباط | کارآفرینی و نوآوری | پایبندی به اخلاق علمی و حرفه ای

چابکی و انعطاف پذیری | مشتری مداری و تقاضا محوری | مسئولیت پذیری و پاسخگویی | حفظ حریم خصوصی و کرامت انسانی

نمایه های مهرالبرز

0مقالات علمی
0پایان نامه
0وبینار
0کارگاه آموزشی

0دانشجو
0دانش آموخته
0رشته تحصیلی
0هیات علمی

0تشکل دانشجویی
0وبینار و کارگاه
0بازدید تخصصی
0مشاوره تحصیلی

وجه تمایز دانشگاه الکترونیکی مهرالبرز در چیست؟

وجه تمایز شاخص دانشگاهی که در فضای الکترونیکی به ارائه خدمات آموزشی می‌پردازد با دیگر دانشگاه‌های حضوری در کیفیت، قابلیت و تنوع خدمات آموزشی‌، در دسترس بودن منابع آموزشی، صرفه اقتصادی مناسب و تسهیل فرآیند یادگیری می‌باشد.

یک دانشگاه مجازی قابلیت ارائه کامل دوره‌های مختلف را با رعایت تمامی اجزا و با کیفیت مطلوب برای تعداد زیادی از مخاطبان خود (از هر قشری) را دارد. علاوه بر آن می‌تواند با ویژگی همیشه و همه‌جا در دسترس بودن چرخه کاملی از تحصیل و یادگیری مطلوب را تضمین نماید.

بر این اساس دانشگاه مهرالبرز با تدوین برنامه های توسعه اول و دوم توانسته است گام های مهمی برای توسعه برنامه‌های آموزشی و پژوهشی خود بردارد. آنچه در مهرالبرز طی سال های گذشته انجام شده مبتنی بر دو برنامه توسعه‌ای و راهبردی است. که با ترسیم یک نقشه راه مشخص ده ساله، چشم انداز، ماموریت و استراتژی های دانشگاه تا سال ۱۴۰۰ و با تنظیم برنامه عمل سالیانه تمهیدات لازم را برای تحقق آن فراهم آورد.

مشاهده برنامه استراتژیک ده سال گذشته مهرالبرز ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰

حوزه های استراتژیک دانشگاه

استراتژی ۱ : ارتقاء کیفیت محتوای آموزشی دروس

استراتژی ۲ : ارتقاء و بهبود سطح کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی

استراتژی ۳ : ارتقای خوشایندی تجربه فناورانه ذی نفعان

استراتژی ۴ : بهبود و ارتقاء نظام تصمیم گیری در دانشگاه

استراتژی ۵ : استقرار و توسعه ارکان و ساختار دانشگاه در راستای ارتقاء به دانشگاه دیجیتال

استراتژی ۶ : بهبود و ارتقاء نظام جذب، توسعه و نگهداشت سرمایه‌های انسانی

استراتژی ۷ : توانمندسازی اساتید در حوزه یادگیری الکترونیکی

استراتژی ۸ : افزایش بهره وری منابع انسانی

استراتژی ۹ : نهادینه سازی سندجامع اخلاقی در دانشگاه

استراتژی ۱۰ : توسعه قابلیت های دیجیتال در راستای ارتقاء تجربه دیجیتال ذی نفعان

استراتژی ۱۱ : لذت بخش نمودن فرآیندهای یادگیری و یاددهی الکترونیکی با تاکید بر بهبود و ارتقا مدل ارائه خدمات به ذینفعان دانشجویان و دانش پذیران

استراتژی ۱۲ : افزایش بهره وری مالی و اقتصادی دانشگاه

استراتژی ۱۳ : توسعه نام و نشان مهرالبرز

استراتژی ۱۴ : توسعه مرکز تخصصی آموزش یادگیری الکترونیکی

استراتژی ۱۵ : توسعه همکاری با دانشگاه ها و سازمان ها (B2U و B2B )

استراتژی ۱۶ : توسعه دستاوردهای پژوهشی و پروژه های دانش بنیان در حوزه یادگیری الکترونیکی اثربخش

استراتژی ۱۷ : توسعه فعالیت های کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو ایران

منابع مطالعاتی

  • مدل آموزشی دانشگاه الکترونیکی مهرالبرز

    مدل آموزشی دانشگاه الکترونیکی مهرالبرز ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت اﻧﺠﺎم ﺷﺪه ﻗﺒﻞ از ﺗﺎﺳﯿﺲ و ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﺎی ﻫﻤﻪ ﺟﺎﻧﺒﻪ ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﺑﻬﺮه ﮔﯿﺮی ﺗﺠﺎرب ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﯽ ﻣﻮﺟﺐ ﮔﺮدﯾﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﺸﻮرت اﻋﻀﺎی ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ ﻫﻤﮑﺎر و ﺑﻬﺮه ﮔﯿﺮی از ﻧﻈﺮات اﺳﺎﺗﯿﺪ و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺎزدﯾﺪ از ﺑﺮﺧﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻫﺎی ﭘﯿﺸﺮو ﺧﺎرﺟﯽ و ﻣﻮﻓﻖ در ﺣﻮزه ﯾﺎدﮔﯿﺮی اﻟﮑﺘﺮوﻧﯿﮑﯽ و ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﺑﻮم اﯾﺮان، ﻣﺪل ﻫﺸﺖ ﺿﻠﻌﯽ ﺑﺪراﻟﺨﺎن را ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺪل ﭘﺎﯾﻪ اﻧﺘﺨﺎب ﻧﻤﻮده و ﺑﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮی در ﺷﮑﻞ و ﻣﺤﺘﻮا ﻣﺪل ده ﺿﻠﻌﯽ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺑﻪ ﻧﺎم ﻣﺪل ﻣﻬﺮاﻟﺒﺮز ﻃﺮاﺣﯽ ﺷﺪه و ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ اﺟﺮا در آﯾﺪ و در ﻃﻮل ﯾﮏ [...]

برنامه استراتژیک با افق پنج ساله (۱۴۰۵-۱۴۰۰) دانشگاه مهرالبرز (برنامه توسعه سوم)

دانلود آخرین نسخه از برنامه استراتژیک مهرالبرز